.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Είναι οι Ευρωπαίες γυναίκες εθισμένες στην παρακολούθηση αισθησιακών ταινιών;

Η παρακολούθηση πορνό μπορεί να θεωρείται φυσιολογική στις μέρες μας αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι ζημιογόνα....

Αμέτρητα επιστημονικά ευρήματα και ερευνητικές μελέτες δείχνουν ότι το πορνό είναι εθιστικό.

Δυστυχώς όμως, οχι μόνο τα ζημιογόνα αποτελέσματα της πορνογραφίας παραβλέπονται, αλλά υπάρχουν και αρκετές παρανοήσεις για το θέμα αυτό. Το πιο διαδομένο είναι η πεποίθηση ότι παρακολούθηση πορνό είναι αντρική υπόθεση.

Αν το σκεφτεί κανείς καλά θα δει ότι σχεδόν σε όλες τις αισθησιακές ταινίες οι άντρες χρησιμοποιούν τις γυναίκες σαν αντικείμενα και όχι το αντίστροφο. Επίσης δεν θα δεις γυναίκες να γεμίζουν στίβες από περιοδικά πορνό κάτω από τα στρώματα τους ή να κλειδώνουν το δωμάτιο τους, καθώς μπαίνουν σε «απαγορευμένα» σάιτ από το λαπτοπ τους. Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι μόνο οι άντρες παρακολουθούν πορνό σωστά;

Λάθος

Το ιντερνετ έχει κάνει εύκολα προσβάσιμη την πορνογραφία για τον καθένα και ο καθένας μπορεί να μπει σε κάποιο απαγορευμένο σαιτ. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το 68% των νεαρών αντρών και το 18% των νεαρών γυναικών παρακολουθούν πορνό τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και οι αριθμοί αυτοί αυξάνονται συνεχώς.

Η πορνογραφική «επιδημία» αυξάνεται όχι μόνο γιατί είναι εύκολα προσβάσιμη, αλλά και γιατί οι περισσότεροι αγνοούν τα αρνητικά και ζημιογόνα αποτελέσματα που σχετίζονται με τον εθισμό.

Μια πρόσφατη Γερμανική έρευνα σχετικά με το σεξ δείχνει αυτό που ήδη ξέρουμε, ότι οι γυναίκες έχουν τον ίδιο κίνδυνο να εθιστούν στο πορνό όπως και οι άντρες.

Η έρευνα έδειξε ότι το 17% των γυναικών θεωρούν τους εαυτούς τους εθισμένο στο πορνό και οι μισές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα μπαίνουν σε πορνογραφικά σάιτ στο ιντερνετ.

Υπάρχουν πολλές μελέτες που βγάζουν το ίδιο συμπέρασμα συμπεριλαμβανόμενης μιας μελέτης που δείχνει ότι οι μισές από τις νεαρές ενήλικες γυναίκες θεωρούν ότι η παρακολούθηση πορνογραφίας είναι αποδεκτή και το 1/3 των νεαρών γυναικών δηλώνουν ότι το κάνουν αυτό.

ΧΕΜΙΔΑ

Μεταφράστηκε από το fightthenewdrug

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε