.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ολόκληρη η Ελλάδα οργανώνεται σε κοινόβια - ΒΙΝΤΕΟ

Τι άλλο ήρθε μαζί με τα σχολικά κέντρα γειτονιάς
Η Ελλάδα οργανώνεται καθημερινά με βάση τα πρότυπα της Ατζέντας 21, η οποία μετονομάστηκε σε Ατζέντα 2030....

Έτσι στις πόλεις ολόκληρης της χώρας, δημιουργούνται κοινόβια σε πρότυπα παλαιών αριστερόστροφων καθεστώτων, προκειμένου οι άνθρωποι να τα έχουν όλα δίπλα τους και να μετακινούνται το δυνατόν λιγότερο, προκειμένου να μην δαπανούν πολλή ενέργεια και να «μολύνουν το περιβάλλον».

Μετά τα ολοήμερα σχολικά κέντρα γειτονιάς, τα οποία όπως διαβάσατε στο el.gr ανακοίνωσε ήδη η κυβέρνηση και θα απασχολούν τα παιδιά μακριά από τους γονείς τους βάσει των προτύπων της Νέας Εποχής, έρχονται και τα ιατρεία γειτονιάς!!!

Το «τυρί» που προσφέρεται σε αυτή την περίπτωση είναι η «αποσυμφόρηση των νοσοκομείων».


EL

Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας, τα ιατρεία της γειτονιάς θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο και μετά σε αστικά κέντρα της χώρας με την πρόσληψη 3.000 οικογενειακών γιατρών, παιδιάτρων και άλλων επαγγελματιών υγείας.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα αναλωθεί στον σχεδιασμό του νέου συστήματος και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν η σύσταση και η λειτουργία 240 τοπικών μονάδων Υγείας σε 60 αστικές περιοχές της χώρας –στόχος είναι τα πρώτα 50 να είναι έτοιμα τον Ιούνιο– με δυνατότητα κάλυψης περισσοτέρων από δύο εκατ. πολιτών. Κάθε μονάδα θα στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών υγείας, η οποία θα απαρτίζεται από οικογενειακό γιατρό, παιδίατρο, νοσηλευτή επισκέπτη υγείας και κοινωνικό λειτουργό.


EL

Τι σημαίνει αυτό; Στην αρχή θα πηγαίνουν εκεί όσοι δεν έχουν χρήματα να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές μορφές θεραπείας ή ιδιωτικούς ιατρούς και μετά ενδεχόμενα επιβληθεί στους πάντες.

Προσέξτε υπάρχει και κοινωνικός λειτουργός, ο οποίος προφανώς και θα ελέγχει την εκπαίδευση των παιδιών από τους γονείς, όσες ώρες αυτά δεν βρίσκονται στα σχολικά κέντρα γειτονιάς.

Για την υλοποίηση του νέου συστήματος θα προσληφθούν με συμβάσεις περίπου 1.000 γενικοί γιατροί και παθολόγοι που θα αναλάβουν τον ρόλο του οικογενειακού γιατρού, 300 παιδίατροι και 1.700 νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας. Το νέο σύστημα θα χρηματοδοτηθεί στην αρχική του φάση από (τι άλλο!!!) κοινοτικούς πόρους (ΕΣΠΑ).


EL

Ο περιορισμός των ανθρώπων σε συγκεκριμένες περιοχές-γκέτο, προκειμένου να ελέγχονται τόσο οι ντόπιοι όσο και οι μετανάστες, προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα.

Ολοήμερα σχολεία, όπου το παιδί θα εκπαιδεύεται όπως επιθυμεί η Νέα Τάξη, ολοήμερη δουλειά για τους γονείς ενδεχόμενα σε θέσεις εργασίας που θα βρίσκονται και εκείνες στην… γειτονιά και ιατρεία γειτονιάς, τα οποία θα περιθάλπουν υποχρεωτικά τους πάντες με αλλοπαθητικά φάρμακα.

Έπεται το μπακάλικο της γειτονιάς, ο μάστορας της γειτονιάς, το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς κ.ο.κ.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε